O lásce

O lásce

Anotace: 2009-S touto úžasnou dívkou,teď už ženou jsem strávil hodně času ,byli jsme pár leč přátelství bylo silnější a já siji téže i velmi vážím a tímto ji i velmi děkuji (však Ty víš)

26.3.2000

Autoři( Veronika Kobzová a Jaroslav Kopečný)

O lásce

Ať jsem mlád či stár
vím že Tě mám velmi rád
já jsem si již nevěřil
ale Ty jsi mé srdce probudila
svou láskou jsi mě vyléčila

Když sedím a přemýšlím
Tvou tvář si vybavím
sedím a tvářím se
jako hlupák na dutě

Už se nudím
a proto píši
jak moc mě Tvá láska těší
schází mi tak moc
že nespím celou noc
přesto přemýšlím nad tím
kdy Tě zas uvidím
a povím Ti
že mi moc chybíš

Sedím sám a vzpomínám
jak měl jsem Tě rád
ač je to dávno
vím to už jen já
a to že jsem Tě miloval

Ty jsi mě opustila
a ze srdce vymazala
moje láska neumírá
srdce nezapomíná
tak strašně moc trápím se
a ještě víc toužím po Tobě

Slzička stéká po tváři
kdo mi srdce uzdraví
duši rozveselí
a dobrým slovem potěší

Jsem sám a nejsem sám
ale přesto vím
že rád Tě mám...
Autor JarekBrnoCz, 01.11.2009
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí