Rozervané srdce

Rozervané srdce

Anotace: ...

Má lásko,
já vracím se,
za klukama z ulice,
mezi panely,
za anděly,
špinit duši,
plíce,
i srdce,
s rostlinou...
teď..
citím,
je mi fajn ,
mezi spoustou lajn,
hey? ty jsi anděl ,
prodáváš křídla,
tak sypej...
a ty? ... vypadáš ostře,
pícháš naději,
tak rozpusť,
a dej mi jí ...
ať odejdu,
s bolestí ...
dolů...
zatracenci spolu...

Tak lásko,
já za nima vracím se ...
mezi anděly ,
studené noci,
dočasné sny,
a stíny ulice,
špinit duši...
své...
rozervané srdce.
Autor Chonglee, 01.11.2009
Přečteno 462x
Tipy 18
Poslední tipující: Víla, Roman.Tycka, Veru, Mraveneček, Lizzzie, hašlerka, Mbonita, Egretta, 6thSun, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

projel mi mráz po zádech...obzvláště z té poslední sloky...

12.07.2011 10:13:00 | Víla

ST...! Tahle je skvela...tak bolestne syrova....proste dokonala-

12.11.2009 11:04:00 | Veru

ne ne na té pořád pracuju :) ale dík ...

08.11.2009 21:47:00 | Chonglee

aaa..tak tahle je výborná!:) to ale není ta TA, ne?:)

08.11.2009 17:05:00 | Lizzzie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí