Pod arkádami

Pod arkádami

Anotace: Žádná škola větší není,jako času promarnění!

Každý večer pod arkádami,
postávala dívka s vlasy bělounkými,
čekala na ten hlas,
kdy přijde zas.

Dívka celá uplakaná,
pro láskou svou by život dala.
Komu jenom pak jsi dána,
doposud nelíbána.
Pláč byl slyšet ve dne v noci,
už není jí pomoci!

Avšak slunce zprva vysvitlo,
se stříbrnou rosou,
mladík tyčící si cestu,
nebeskou kosou,
pro lásku svou přichází.
Líčka zčervenala,
očka pomněnek v láně rozprostřela,
a svému milému srdce darovala.
Autor Ayaka Midoriko, 01.11.2009
Přečteno 288x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Květka Š., greapy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi to...

01.11.2009 14:36:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí