Láska

Láska

Anotace: ***(není třeba)

Proč čas nezastavil se, když jsem tě uviděl,
snad proto, že citům svým jsem nevěřil.
Nevím proč a co bych ti záviděl,
nyní jen tobě bych duši svou svěřil

Proč nezastavil se čas , když jsem tě spatřil
snad proto,že na jinou jsem myslel a jiné jsem patřil,
když jsem tě však po nějakém čase znovu uviděl,
cítil jsem hluk…..,to salva křišťálově nebeských děl.
A když viděl jsem tě znovu a znovu
připomínal jsem mistra Cassanovu .

Láska mě ale už jednou zradila,
a já jsem se jí držel daleko od těla.

Láska je citlivá, jak panenská kůže,
láska je ruka, která vždy otevře svou dlaň
láska snad veškeré zázraky zmůže
láska je bůh, kterému nemusíš splatit daň
láska ti nakonec vždy pomůže. ….

Budeš-li milovat dvanáctihlavou saň
tak neboj se, miluj ji dál a hlavně ji neporaň,
jinak poraníš i sebe a budeš připomínat postřelenou laň,
tak nezoufej a s radostí se lásce klaň….

Láska je ta, která mě svádí
a už vím, že i když mě zradí,
věřit v ní musím, jinak mi už nic neporadí…

Bez lásky to prostě nejde...
Autor Meliorist, 23.11.2005
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuji... :), nevím jestli mám nadherné slovní obraty, ale tohle se mi taky líbí :)

24.11.2005 15:29:00 | Meliorist

...salva křišťálově nebeských děl...Máš nádherné slovní obraty!

24.11.2005 09:15:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí