Tak těžko zapomínám

Tak těžko zapomínám

Anotace: Jen co je pravda.

Tak těžko zapomínám ...
Co teď je, není, bylo
Tiše se napomínám.
Přespříliš snadno se zalíbilo
Smyslů, smyslů jen vábení
To je to, co se nezmění
To, co se nezmění ani zítra
A s příchodem každého dalšího jitra
S bolestným dotekem se připomene.
No tak už neplakej, maličká.
Chudák je ten, který zapomene!
První dva polibky na líčka
A proboha, ten jeho úsměv ... !!

Tak těžko zapomínám ...
Autor Trinity666, 01.11.2009
Přečteno 314x
Tipy 6
Poslední tipující: Isquieasuus, enigman, Lioness, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí