Měsiční prach

Měsiční prach

Anotace: Doporučuju si ke čtení si pustit tohle: http://www.youtube.com/watch?v=y3uFrCszW7w u téhle skvělé písně jsem to psal, má krásnou atmosféru. Od 2:20 je nadherný refren

Sbírka: Texty

Dva šťastní milenci,
Plachtí tiše vákuem
V obětí drži se pevně
přec slíbili že se neopustí
Vášnivě laskají své rty
jak na posledním schledání

Těmi polibky ve vesmírném tichu
jazyky k sobě přimrzli

Modrou planetu v úplňku
by vidět mohli
Pohledy však mají jen pro sebe

Na dráze k měsíci
plynou plni očekávání
však přidají se k ostatním
kteří se již měsíční půdou stali

půda tvořena z lásky,
zmrzlé krve,
tvořena ze všech, kteří kdy
milovali

ti šťastní milenci
Naposled setkali se
a teď letí vstříce povrchu
Letí vstříce osudu
Nemají strach
již brzy
Roztříští se o útes
a Obrátí se v prach...
Autor Johan', 01.11.2009
Přečteno 328x
Tipy 4
Poslední tipující: Gabrielle Taroka, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí