Ve skříni

Ve skříni

Anotace: --- 16:22 26.10.09 zase jsem vzpoměl na Johannku...

Sbírka: Básně

Krásné vzpomínky bere mi čas,
Ty už se nikdy nevrátí.
Chtěl bych to pocítit zas,
jako sněhuláci roztátí
chtějí znovu s uhlem v očích stát

Jako panenky s přišitými knoflíky
cítím se, knofle si raději vyrvaly.
A teď ležíme ve skříni s fixy a pastelky
zaprášení a špinaví jen aby věděly
že se k nám opět vrátit mohou

Majitelky našich látkových srdcí
spanilé dívky kruté, nevděčné
jsme jen panenky a plyšáci snící
o návratu lásky, jak zbytečné...
Já tvůj míšánek, teď ležím ve smetí
Autor Johan', 01.11.2009
Přečteno 332x
Tipy 5
Poslední tipující: Nussichoco, jesterka, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí