pro Tebe Drahá

pro Tebe Drahá

Anotace: ???

28.-29.??.2000

pro Tebe Drahá

Líbezný
a šťastný
pocit mám
když Tě s mím
na ústa
líbat jen já

jak nádherné
je pusu Ti dát
a přitom vědět
jak čerstvě
danou rtěnku
na rtech máš

jak nádherná
je vůně Tvých vlasů
připomínajíc mi
Tvoji krásu

jak nádherné
je s Tebou být
a přitom o životě
zatím snít

šťastný jsem
když jsem s Tebou sám
když Tě držím a líbám
na Tvé sladké rty
a přitom se dotýkám
Tvých jemných vlasů
myslím jen na Tebe
a na naši lásku

krásné je s Tebou být
procházet se městem,
ulicí
chodit pěšky
či jezdit tramvají
a stále Tě mít
u sebe v náručí
Autor JarekBrnoCz, 02.11.2009
Přečteno 474x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí