SLOVA

SLOVA

Anotace: písmenka ... (1.11.2009)

Byla to jen slova
co lepila šrámy mojí kůže.
Byl jsi to ty, zas a znova
ukázals´ co touha semnou zmůže.

Ty jsi psal a já četla
o vášni a o líbání.
Ty jsi psal a já kvetla
z touhy, z vášně, z milování.

Chci se topit v očích tvých
hlubokých, nádherných.
Chci se napít ze rtů tvých
smyslných, bezedných.

Chci cítit tvoje paže
sevři mě a drž mě chvíli dlouhou.
Tohle delete nevymaže
jsi mou nekonečnou touhou.

Dvakrát enter
lásko
chci tě
odeslal jsi do mé sítě.

Tála jsem jak jarní sníh
plná citů, vášně, lásky.
Vyčetl jsi z řádků mých
že chci se zbavit temné masky.

Třikrát enter
lásko
nechoď
zůstaň chvíli
venku vítr silně kvílí.

Jsem tu sama, jsi tam sám
krásná slova zas ti dám.

Je nám hezky, jsme tu spolu
jednou dole, jindy na vrcholu.
Autor zaba.zuzla, 02.11.2009
Přečteno 324x
Tipy 5
Poslední tipující: Quigleika, al-pacino, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí