Červená,oranžová,zelená...

Červená,oranžová,zelená...

Anotace: existuje někdo, kdo má přechody vůbec rád?...

.
Slyšíš ještě puls?

Najednou nevidím ty naše iluminace
co malovali jsme v nebeských horečkách

Najednou jen mrazivý klid na kůži
co trápí „políbit nebo opustit?“

To tenkrát ještě svítilo Slunce
a bylo dovoleno chodit
na červenou barvu

To bušila jsem do srdce
na jedné straně přechodů
abys ho pořád slyšel

Ostatní už dávno přešli
skrz svoje dudlíky,hračky a sny

Jen my tam tak stáli,
malí, bolaví ale v náruči


Cítili jsme tep v ulicích
žilách, srdcích, prstech

Dva metronomy citů v nekonečnu

A pak začalo pršet
semafory se zamlžily

barvy se opíjely ve své
sytosti, bledosti, temnotě

až...

jsem poprvé přešla

zamyšleně,omylem

a ten puls,

neslyším ho, ztrácí se



Semafory svítí vždy černě
když cosi v ulicích umírá
.
Autor Lizzzie, 02.11.2009
Přečteno 349x
Tipy 18
Poslední tipující: jehlaspichlas, anaH, Bíša, Maro Deives, stmivani.na.lepsi.casy, Psavec, enigman, hašlerka, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Upřimnou soustrast, madam.

12.11.2009 17:31:00 | jehlaspichlas

velmi originální, hodně dobré

03.11.2009 23:21:00 | Maro Deives

nejsem si jistá, jestli mě pálí oči nebo se mi chce usmívat, ale husí kůži mám... protože prostě proto

03.11.2009 10:50:00 | Trdlo

Přechody jsou nejnebezpečnější místa na jakékoliv cestě...

02.11.2009 19:52:00 | lidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí