Běžec

Běžec

Anotace: ...

Šla dívka na procházku,
potkala běžce.
Na jeho otázku:
"Kolik je hodin?",
odpovídalo se těžce.
Hluboce zadívala se
do jeho studánkových očí
a hned uvědomila si,
že svět se s ní točí.
S jeho světlými vlásky,
vítr si hrál
a na tváři úsměv měl,
který u srdce zahříval.
Dívce jasné bylo,
že zamilovala se.
Však na nic víc než na odpověď
nezmohla se.
Tak stále bloumá
po stejné trase
a tajně doufá,
že běžec zas objeví se.
Autor little_angel, 02.11.2009
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí