Sen

Sen

Anotace: Probuzení ze snu

Probuzení na rozkvetlé louce
z krásného snu,
který se mi zdál
jen o Tobě lásko
ty moje krásko.

Chtěl jsem spát
ještě chvíli déle
a nechat si o Tobě zdát
však touha po Tobě
a Tvém těle
jen s Tebou se cítím opravdu skvěle.

Nemám Tě u sebe
a to mě mrzí
jen s těží potlačím své slzy.

Brzy se však uvidíme
a svou lásku zpečetíme.
Autor betmen71, 03.11.2009
Přečteno 376x
Tipy 4
Poslední tipující: Issa, divoska_jaja, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherně vyjádřeno..ano..

04.11.2009 15:18:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí