Princezna

Princezna

Anotace: Podobné jako u předchozího pokusu o básničku....

Tiše si zoufám,
v tvou přítomnost doufám,
ač tě pouze krátce znám.
Tyto chvíle patří princeznám,

Princeznám z mých dětských snů
zamilovaných do princů.
A teď jse ten můj princ ty,
vysvobodil's mě z mé samoty.

Z té samoty, co svírá a bolí
jako spáry draků a temnoty slují.
Zase po dlouhé době procitám v světlo denní
a konečně vím, že nad lásku skutečně nic není.
Autor Dragoniana, 03.11.2009
Přečteno 296x
Tipy 1
Poslední tipující: Djinii
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí