Zní to jako klišé

Zní to jako klišé

Anotace: ..škoda, že je láska někdy slepá...

V lásce ztracená
jak kamínek na dně jezera,
trošku zmatená
z úterního večera....

Kdy polibek mi dal,
pak přitulil se tiše,
já čekala co bude dál.
Zní to jako klišé.

To bylo mi krásně.
Tvé dokyty, vážně,
plné něhy, vášně.
Teď zní to zvláštně...
Autor Jean89, 03.11.2009
Přečteno 492x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Chicki, Maro Deives
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí