.......Kouzlo.......

.......Kouzlo.......

Anotace: ..........

Ledový měsíc veden tajemstvím,
za naše zoufalství.
Teď uchovám si tento sen,
tak nešetři mne jen!
Vždyť rozplynula jsem se v myšlenkách Tvých,
až do hlubin temnoty noci se vytrácí můj sen,
tak nešetři mne jen!
Ještě jednou nadechnout se smím,
v nocích mdlých,
to až probudíš světlo půvabem svým,
a já podlehnout kouzlům Tvým mám,
a za to má, andělská křídla ti dám.
„tys ušetřil mne jen“
Autor Ayaka Midoriko, 03.11.2009
Přečteno 412x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Květka Š., greapy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná ST.

04.11.2009 10:05:00 | Acham

;;to je pěkné kouzlo...

03.11.2009 23:27:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí