Přání lásky

Přání lásky

Anotace: ???

29.-30.11.1999

Přání lásky

Tolik
krásných dívek
se tu nalézá
jen o jednu
zájem mám
a jen oní
se mi sen zdál

sen
ve kterém
krásná byla
a jen se mnou
si povídala

jak rád
bych jí
své srdce dal
kdybych v lásku
věřil dál

dvakrát v životě
jsem opravdu miloval
ale vždy
jsem ztroskotal

jak moc
bych si přál
své srdce darovat
té dívce
kterou mám
opravdu rád

jak moc
bych sito přál
kdybych v lásce
věřil dál

Jak moc bych si to přál.......
Autor JarekBrnoCz, 04.11.2009
Přečteno 477x
Tipy 5
Poslední tipující: carodejka, harmony, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí