Vločka

Vločka

Anotace: když,se člověk zamiluje,dělá to s ním divy,a tato báseň je i vesměs má píseň:)

Venku začal padat sníh,
ty´s stála přede mnou,
jsi můj malý i velký hřích,
já chci být jen s tebou.
ó má lásko, jediná...

Do tvých očí se dívám,
je v nich jiskra,lesk i zář,
tvou píseń ti teď zpívám,
vločka padá na tvou tvář.
ó má krásko,nevinná.

Tak buď se mnou dál,
cyhtej vločky do dlaní,
tvůj pohled mě tak hřál,
tak buď dál mou paní...
ó má lásko,má lásko,má lásko...

Tvé tělo zlíbám na kolenou,
ruce vložím do tvých vlasů,
když nás vločky nechytnou,
tak vezmu tě kolem pasu.
ó má lásko, jediná...

Zůstaneš má vločka sněhová,
ja tvůj snížek bílý,
jak královna ledová,
má láska k tobě sílí...
ó má krásko, nevinná...

Jako vrány poletíme pryč,
kde sněhová vločko nelítej,
jsi od mého srdce klíč,
tam lásku mi posílej...
Autor Izzik, 04.11.2009
Přečteno 484x
Tipy 2
Poslední tipující: harmony
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí