Fotka

Fotka

Anotace: jirka 5

Fotka

Sedím v tak prázdném pokoji
hlavu opřenou do dlaní
myslím a myslím jen na ni
na fotku Tvoji
kdyby tak ožila v mé dlani
na to myslím bez ustání

Polaskat se s vlásky víly
natrhat jí kopretiny
a ústa jí zdobit zlatem
i v zimě jí říkat létem

Pro polibek tisíc růží
pro jednu noc lásky bez lží
pro tisíce zázraků
psal bych krví do mraků
Tvoje jméno – z rozpaků

Jen za trošku něhy, lásky
pro Tvůj úsměv očí krásný
šel bych pouští – bez nadsázky
a nepočítal žádné vrásky
a neláteřil na ten svět
kdyby mi dal tento květ

Zas nepohla se ústa
ani úsměv nevykvet
a oči z jednoho místa
se nesoustředí na pohled

Tak k pokladům Tě zpátky vrátím
Na čas, kdy paměť zase ztratím
Autor slamtron, 24.11.2005
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi to.

24.11.2005 15:20:00 | nadinka1

To je mooooc dobré!

24.11.2005 14:37:00 | Krtica

něžné vyznání..:o))

24.11.2005 14:32:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí