O dívce z tvých snů

O dívce z tvých snů

Anotace: Příběh o chlapci, kterému se zdá o dívce jeho snů. Doufá, že ji jednou získá i mimo sen. ddt. v básni nejde o rým, ale o pointu obsahu :-)

Padla noc a ona chodila po mechových polštářích
zpívala si píseň líbeznou,
rtíky jak třešně měla,
oči jako studánky, ve kterých ses topil.


Na těle jen šátek měla,
tancovala jak jsi chtěl,
držel jsi ji chvíli za ruku,
v ruce svírala chmíří.

Její lehké kroky tě zaslepili,
nemůžeš s tím nic udělat,
vánek výří její vlasy,
chceš se jí dotýkat.


Připadáš si jako dítě
chceš ji jako nikdy nic
držet, nepustit
dýchat pro ni z plných plic.
Autor Domina_Lentilka, 04.11.2009
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: Djinii
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí