Kroniky života a smrti

Kroniky života a smrti

Anotace: Trochu jinak napsané než jsem zvyklá na motivy jedné písně od Good charlotte

Na tento svět přicházíme od krve,
teď musíš jít abys svou cestu hledal,
stejně odcházmíme tak jako po prvé,
ale kam dál ,když ti nikdo mapu nedal...

Život je všelijaký,ale je tvůj,
někdy i přes překážky musíš jít,
podle sebe se vždy rozhoduj,
a hlavně nazapomeň na jedno-ŽÍT...

Než odejdeš tak mě máš v hlavě,
je na tobě jestli si někomu ublížil zas,
pak zašeptáš prosím matně,
ale já řeknu pojď už je čas...
Autor Lukika, 24.11.2005
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí