VEM SI MĚ

VEM SI MĚ

Anotace: trošku jinak, promluvuju do duší :)

Déšť sirény a zábradlí
stojí a noc se mu otírá o záda
vítr do zad mu fouká a on skáče
v očích otázka
proč jen neměla ho ráda?

Ona s jiným
on jen její kamarád
ale poruč srdci příteli
ne nejde to
láska přijde i když je pomalá
a velmi často zabolí.

Rok na ni čekal
respektoval její vztah
nikdy nic neřekl
nikdy se neozval
netušil že bude ji mít tak rád.

Bylo toho na něj moc
nahrnulo se to
radši vůbec než bez ní
tak šel přemýšlet na most
ale nepovedlo se mu to
zachránili ho
a v bezvědomí už měsíce leží.

Ona u něj každý den
hladí ho ve vlasech
líbá na čelo
a stále opakuje
miluji tě
tak proč si to sakra
udělal?
on utápí se v těch hlasech
protože slyšet je jediné
co může.

Tímto Vás prosím
ať jste na tom špatně jak chcete
sebevražda a sebepoškozování
NIKDY není ta správná cesta
klidně se poddávejte emocím
ale ne tímto ubohým způsobem
kterým ublížíte nejen sobě
ale i druhým.
Autor Larey, 05.11.2009
Přečteno 314x
Tipy 11
Poslední tipující: Mraveneček, jesterka, lexus, Němá, Psavec, harmony, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V tom "NIKDY" s tebou souhlasím...
nemá to žádnou cenu
život je život
Tak proč si ho brát???

05.11.2009 09:49:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí