Proměna

Proměna

Anotace: ... měli jste už někdý podobné pocity?

Jednou se v Anděla proměním
A vzlétnu tam, kde potkám Tebe
Pozdravím Tě zlatým zvoněním
Které slyšet je jedině z Nebe
Lehký dotek pocítíš jako když křídla labutí
Rozvíří vzduch nad jezerem bílou barvou svých perutí

Jednou se v Anděla proměním
A s Tebou budu zpívat duet věčnosti
Každému, kdo mi lásku dal, se odměním
Úsměvem a náručí plnou radosti
Bude tam hudba hrát a ladit budou všechny hlasy
V té písni libozvučné vzpomeneme na pozemské časy

Jednou se v Anděla proměním
A budu mít to, co na zemi jsem si mohla jenom přát
Všechny slzy budou řekou perel znamením
Že smutek a žal zde nebudeme znát
Že kochat se budeme tou skutečnou krásou
Vzdáme se oblakům zlatým odlehčeni nejmocnější spásou

Jednou se v Anděla proměním
A Ty mě najdeš kdekoliv budeš chtít
Oddáš se svobodně všem známým mámením
Které na zemi mohl jsi jen ctít
Už žádné loučení, v objetí vzlétneme
Na křídlech andělských s věčností splyneme

Autor Koza, 05.11.2009
Přečteno 366x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Pevya, Holis, Lawliet
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc hezká andělská pocitovka.

16.01.2010 20:10:00 | Pevya

moc se mi líbí :-)

05.11.2009 14:19:00 | Lawliet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí