Čekám na Tebe

Čekám na Tebe

Anotace: Netřeba komentáře...

Kde jsi, když tě volám?
Asi mě neslyšíš, nevadí, počkám.
Kde jsi, když tě hledám?
Dopis tobě, až se vrátíš, radši rychle zmačkám.

Hrozně se mi stýská,
po tvém slově, pohledu,
chci tě zase vidět zblízka,
bez tebe jsem jak kus ledu.

Bez tebe jsem jak bez života,
potřebuji tě jako dech, jako tlukot srdce,
jako zvuk potřebuje nota,
potřebuji já mít svou ruku v ruce tvé.

A tak tu sedím a koukám na hvězdy
a nejspíš je ani moc nevnímám,
neboť v tuchvíli se objevíš ty
a ten krásný pocit, co prožívám.
Autor Dragoniana, 05.11.2009
Přečteno 426x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Djinii, WAYWARD, KockaEvropska, CORONATION
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čekat se dá různě. A za tohle čekání dávám ST.

05.11.2009 13:22:00 | KockaEvropska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí