Jak krásně bylo nám

Jak krásně bylo nám

Anotace: ???

21.1.1999

Jak krásně bylo nám

Krásný večer začíná
venku je zima a chlad
já vzpomínám
jak krásně
spolu bylo nám

krásná vzpomínka to je
která se zdá dál
a já na ní rád vzpomínám
jak krásně spolu bylo nám
i když bylo venku ponuro

z okna se dívám
a vidím všude bělo
jak krásně spolu nám bylo
když padal sníh

vzpomínám
jak krásná jsi byla
když kolem Tebe
vločky bílé poletovaly
jak krásně bílá
Sněhurka jsi vypadala

je to již dlouho
co si tuhle vzpomínku
schovávám a stále myslím
jak by bylo nám
kdybys ještě zila dál
a smrti jsi unikla

jenom já musím žít
bez Tebe dál
již další večer začal
a já dál vzpomínám
jak bylo krásně nám
Autor JarekBrnoCz, 05.11.2009
Přečteno 356x
Tipy 3
Poslední tipující: carodejka, Linzerka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zas bude dobře, vítr rozfouká mráčky a pak se slunko usměje.

11.11.2009 16:10:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí