S tebou

S tebou

Anotace: ***

Kapky deště
padají dolů
a my stále sedíme
venku a spolu

déšť nám teď nevadí
hlavně že se za ruce držíme
díváme si navzájem do očí
jeden druhému věříme

máme se rádi
na věky to bude
mám tě ve svém srdci
vidím tě všude

jsi můj anděl
jsi moje štěstí
láska k tobě byla rychlá
jak rána pěstí

teď jsem tu s tebou
a tak to má být
proti okolnímu světu
jsme si postavili štít.
Autor Final, 05.11.2009
Přečteno 502x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD, Lawliet
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí