Touha

Touha

Anotace: no comment

Myslím na tebe v den i v noci
Není to v mé moci
Nemůžu se ovládat
Nemůžu ti lhát
Anděl v Tvé podobě
Myslím jen o Tobě
Krása Tvého těla
V mém srdci se zabydlela
Jak získat tě mám
Už dlouho se ptám.
Autor D.Angel, 24.11.2005
Přečteno 736x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí