Nikdy už nebudu

Nikdy už nebudu

Anotace: Pořád v ten stejný, ohromně kreativní den...

Sbírka: Melancholické výtvory spanilé vážky

Nikdy už nebudu,
jen ta Tvá holka.
Nikdy už nebudu,
Tvůj klenot.
Nikdy už nebudu,
tak zoufale hloupá.
Nikdy už nebudu,
tančit podle not.

Nikdy už nebudu,
stát Ti v cestě.
Nikdy už nebudu,
se Tvým vtipům smát.
Nikdy už nebudu,
snít o nevěstě.
Nikdy už nebudu,
ti Tvou hloupost brát.

Nikdy už nebudu,
po Tvém boku stát.
Nikdy už nebudu,
držet Tě za ruku.
Nikdy už nebudu,
ochotna Ti dát.
Nikdy už neřeknu.
tak Ti děkuju...
Autor Němá, 05.11.2009
Přečteno 369x
Tipy 6
Poslední tipující: susana načeva, Duhová, jesterka, CORONATION, Elisha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobře vyjádřené rozhodnutí,jen ho dodržet.

05.11.2009 16:47:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí