Žárlíš?

Žárlíš?

Anotace: ...když se bojí vyznat ze svých citů...

Žárlíš na slova lásky od jiného muže?
Kdo za tohle všechno ted asi může?
Komu jeho srdce ted bolí víc?
Mě nestačí jen polibek na mou líc.
Chci slyšet slova plné lásky.
Vzdalś to dřív, jako by to byly sázky.
Pojd a do dlaní vezmi mou tvář.
Podívat se Ti do očí a vidět v nich jasnou zář.
Já milovat jen Tebe chtěla.
Pod Tvým dotekem vzrušením se chvěla.
Do mého života patříš jen Ty.
Už je načase přestat dělat drahoty!
Už nechci si jen s city hrát!
Pojd ke mně a řekni, jak máš mě rád!
Autor Labanda, 06.11.2009
Přečteno 382x
Tipy 1
Poslední tipující: CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí