Mé oči

Mé oči

Anotace: bez Tebe životem neumím já jít bez Tebe lásko já už neumím žít...

Mé oči vidí jen Tebe,
jsi pro mě slunce a jasné nebe.

V Tvých očích chtěla bych vidět jen sebe,
já totiž miluji lásko jen Tebe.

Já nevím, jak bez Tebe dál žít
a jen v srdci Tebe mít!

Píšu Tvé jméno do písku,
ač mé ruce jsou bez stisku.

Píšu Tvé jméno na nebe,
myslím při tom jen na Tebe!

Tvé jméno mám vryté ve svém srdci,
to je snad láska, lásko přeci.

Jsi má touha, něha a cit,
jen pro sebe chci Tě já mít!

Ty jsi života můj sen
a s Tebou prožít chci ho jen.
Autor Labanda, 06.11.2009
Přečteno 599x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí