Už nechci tě mít v hlavě

Už nechci tě mít v hlavě

Anotace: už o ni nechci více psát....

Po vznesení všech námitek
už se nedá čekat
už nemám lásky nadbytek
však dál už nechci plakat

Už nechci vidět znovu
jak lehala sis do mechu
naslouchat tomu slovu
miluju, pak odešel jsem ve spěchu

vždyť jsi to tak chtěla
slzy v tváři měla
Tak odešel jsem ve spěchu
Hledat slabou útěchu
tam kde žádná nebyla
Autor Johan', 06.11.2009
Přečteno 336x
Tipy 5
Poslední tipující: Gabrielle Taroka, Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí