Samota v nesanotě

Samota v nesanotě

Anotace: Je to tak.....

Když jste na celém světě sami,hledáte někoho, kdo by byl svámi. Toužíte po někom ,kdo by vám naslouchal? A to co mu dáte,aby vam opětoval. Někdo hledá jak může,záleži na osudu jestli mu pomůže. Ta pravá láska čeka na každého,jenom si ji stvarnit do obrazu svého. I když, se to na poprvé nepodaří,rozvodové papíry podepisujete se zarmoucenou tváří. Až, smutek v srdci přebolí a nenávist povolí.Druhá šance čeká na každého a zase se zbláznite do protějšku svého.
Autor ALFA-SELA, 06.11.2009
Přečteno 349x
Tipy 1
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí