Plachá, slepá

Plachá, slepá

Anotace: ...

Sbírka: Laska a vše okolo ní

Kéž bych křídla měla
abych ti uletěla.

Cítím se plachá
jako laňka slepá.

září
zmaří
naše sny

Z nebe déšť se snáší,
oba nás to smáčí.

Díváš se mi do očí,
na co myslíš?
Autor Mera, 06.11.2009
Přečteno 408x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva, Lukii, klajusenka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí