Proč někdo jiný

Proč někdo jiný

Anotace: Stará cesta byla špatná,ale o novou nestojím

Otevřela jsi mi okno,
o kterém jsem nevěděl,že existuje.
Otevřela jsi mi okno,
ale jde z něj jenom zima.
Nechci se podívat,
nechci se vyklonit,
ale ty mi říkáš abych skočil.
Chtěl jsem být v pokoji,
chtěl jsem být s tebou,
ale ty chceš,aby mě zajímal svět okolo.

Otevřela jsi mi okno
a otevřela jej i pro sebe.
Nechtěl jsem aby se tak stalo,
stál jsem jenom o tebe.
Autor BP, 07.11.2009
Přečteno 317x
Tipy 2
Poslední tipující: Nussichoco, Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí