rozervaná..

rozervaná..

Anotace: proč to tak bolí?

Ubohá dívka roztrhána vlky
a její duše toulá se mezi stromy,
to nebyli vlci, co tělo rezervali,
to jsi byl ty, můj příteli.

S mlhavým ránem poznávám tu dívku,
stejné vlasy, oči i úsměv má,
poznávám a přísahám, věru,
že vypadá právě jako já.

Tam, na zemi v mechu leží mé srdce
a obrvoské slzy padají z nebe.
Když ještě tlouklo, tak rychle, tak prudce
tlouklo, můj příteli, pro Tebe.
Autor klajusenka, 07.11.2009
Přečteno 325x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Nussichoco, stmivani.na.lepsi.casy, Psavec, Larey, Kristine Clary-Aldringen, Prdelka10, Bery2266, NikitaNikaT., Petbab, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé a poutavé počtení...

07.11.2009 18:43:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí