Letmé políbení

Letmé políbení

Anotace: ...stačí jen malá chvilička a člověku je hned krásně

Je časný čas ranní,
chvilička po svítání
a venku husté sněžení.
V tom slyším zvuk tvých saní,
po chvíli koníčků zařehtání
a už se rozléhá zvonění.
Můj tep má velké zrychlení,
cítím svého srdce splašené bušení...
Já měla to krásné tušení,
že nebudeš pro mě už jen snění
a nastává tvé zhmotnění.
Blížíš se, odhazuješ brnění,
bereš můj obličej do dlaní
a dáváš mi letmé políbení....
tělem mi projíždí vzrušení,
to vše je lásky mámení!
Nakonec rolničky zazvoní,
a mně zůstává na tebe jen krásné vzpomínání...
Autor ona, 25.11.2005
Přečteno 946x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

To je skvělé, teď tu jako ve skutečnosti vidím hranostaje a zimní vílu a taky Křemílka a Vochomůrku…

07.11.2007 08:44:00 | kouzelníček

jj souhlasim s Krtickou...zcela..taky 80..

25.11.2005 14:38:00 | Natalie Kolářová

Pěknučké, jen na můj vkus trochu mnoho "ni"!80!

25.11.2005 10:01:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí