Co kdybych

Co kdybych

Anotace: Kdo z nás si někdy neříkal, kdybych mohl vrátit čas...

Co kdybych změnil svět?
Zastavil čas a vrátil ho o pár let zpět.
Spředl jinak svou nit,
na některé věci si nevzpomněl.

Vymazal bych tebe, krásko plavá,
za to, žes dovedla mé srdce nakrájet.
Za to vše bych na tebe zapomněl
a dokázal na tebe nemyslet.

Co s tebou první lásko moravská?
Obětovat ti tři roky bych si znovu promyslel,
jít studovat do Brna bych si možná rozmyslel.
Naše možné my bych navždy zavrhl.

Pak ty kudrlinko blízká.
Nemuseli bychom si párkrát upřímně promluvit
a zjistit to, že to nejsem já,
kdo ti chybí a po kom se ti stýská.

Bez kudrlinek nebyly by vrásky,
bez vrásek lásky jedné folklórní krásky.
Bez krásky srdce na svém místě by bylo.
Pro jiné lásky a něhy by zbylo.

Je těžké si to říct.
Bez vás bylo by mi líp,
nezasloužil jsem si vás,
stejně jako vy mě.

Místo toho jsem pro vás kousek v srdci měl,
na tisíc kousků ho rozbíjel.
V té tmě bych sám neseděl.
Co kdybych…
Autor Petr Šajdar, 07.11.2009
Přečteno 384x
Tipy 12
Poslední tipující: Zorenka Ježková, Házté, Divoženka1, Patrik Mališ, ilona, susana načeva, Lady Carmila- Políbená mlhou.., Mraveneček, Sidonie89
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co kdybych?..:)

13.11.2009 10:19:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí