vyznání...

vyznání...

Anotace: Ještě vážně žiji...

Tu kterou já potkal jsem
ač už žádnou jsem nehledal
je pro mne víc jak krásný sen
a já teď nevím jak dál.

Jsem tolik okouzlen
a přec tolik já stydím se
uvěřiv že s tou pravou jsem
tak cítím že mýlím se.

Ač není nejmladší
a má i své zlozvyky
přec zdá se mi nejlepší
vždyť i já mám své návyky.

Tak snažím bránit se
hroznému nutkání
a přec tolik teším se
na každé setkání.

Jak vše v dobré obrátit
a nezranit nikoho
a svůj klid si navrátit
a nezranit druhého.

Přátelé poeti
vy mistři ve verších
jak klidu mám dojíti
ať vrátí se mi smích.

Už tak starý jsem
a přec láska mně ovládá
jak pomoci si jen
ať duše nestrádá!!!
Autor vladyka, 07.11.2009
Přečteno 709x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to opravdu bývá jo to hezky procítěné napsané

20.01.2011 07:47:00 | BOBO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí