Síla lásky

Síla lásky

Anotace: Něco podivně napsaného, nýbrž mnoho obsáhlého

Toužím
nýbrž ty jen přihlížíš

Veliké pouto připoutalo mne k tobě
ale tebe asi žádné ke mne
myslela jsem, že když okolo pasu brals mne
že přeci jen - ty a já
asi ne...

láska je silná ,ale já ne
zanedlouho, překoná mne
Autor Danielle, 07.11.2009
Přečteno 438x
Tipy 4
Poslední tipující: susana načeva, jammes, Íá
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí