Oči

Oči

Anotace: Pro oči Tvé

Oči

Máš v očích něco krásné
máš něco, co zdá se
vidím jen já
máš ústa jak sloku
té nejkrásnější básně
tu krásu vnímá
jen ten, kdo je má

Až Tě jednou vezme do dlaní
a řekne – počkej svítání
až jednou zbledne před Tvou krásou
i sám král

Řekni jen, pane můj
jen dál takhle klidně stůj
já jsem tam kde je ten můj
víc ráda

Potom zavři oči své
budu zase u Tebe
řeknu tiše jméno Tvé
a k tomu, že jsi štěstí mé
vše, co je teď jenom mé
Ti dám
že Tě v srdci stále mám
a rád
Autor slamtron, 25.11.2005
Přečteno 395x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bože to je krásné!!! Tahle vyznání můžu!

25.11.2005 10:20:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí