Promluvy

Promluvy

Anotace: I. část: to jsem byla ještě při smyslech. II. část se rýmuje, ale je imperfektní. III. část je taková hra se slovíčky, která mě vyloženě bavila, ale s uměním to má společného pranic. (Musím akcentovat, že v tomhle se přímo vyžívám.)

I.část

Unes mne.
Stockholmským syndromem ochuravím.
Opij mne.
Prozraď mi taje o kterých nevím.

Uteč mi.
Já persekuci podniknu.
Broukej mi.
Neb apetencí zaniknu.

II.část

Buď renesanční člověk
a ve mne najdi smysl.
Neohlížej se na věk
a nezapojuj mysl.

Buď onemocněn chtíčem
o kterým snad jen sním.
Otevři si mne klíčem,
kde je ti nepovím.

III.část

Žádám žít žoviální život.
Ať se tebou, nebo bez tebe.
Neohlížet se, realizovat!
Nezírat stále do nebe.

Prožívat denně funkční libost
a neznat slova: desperát,
budižkničemu, troska, bluma,
tragéd, nicka, dezolát.
Autor Lukrécie, 08.11.2009
Přečteno 362x
Tipy 1
Poslední tipující: kikis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí