Chtěla bych a proč?

Chtěla bych a proč?

Anotace: psáno nedávno na intru, neměla jsem co dělat :) P.S. Miluji tě zlatí, miluji tě klíštátko moje ¦

Sbírka: Tajuplný svět vnitra mého ;)

Chce se mi brečet,
chce se mi smát,
Brečet?
protože tě miluju
a
ted nemůžu být s tebou.
Smát?
protože jsem ráda
a
štastná, že tě mám.
chce se mi skákat
Skákat?
ale radostí,
už jen kvůli tomu, že tě znám.


Chci tě vidět,
chci být s tebou,
protože mi chybíš
a
nemám tě vedle sebe
chci být s tebou
být s klíštátkem milovaným
se zlatíčkem
chci být s mojim Tomáškem :)


Chci být s tebou,
chci abys byl tady se mnou,
protože jsem ráda vedle tebe,
protože s tebou je mi dobře
...
bleška a klíštátko patří k sobě.
...
bez klíštátka je bleška nic
bez klíštátka blešce mizí smích
bez klíštátka je blešce smutno.




Miluji tě zlatí, miluji tě klíštátko moje ¦
Autor MjUzIKberus, 08.11.2009
Přečteno 369x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí