Hrob

Hrob

Anotace: ....................

Jsi má láska
která mi kope hrob
do hlubin nicoty
vědomí a nevědomí
kde z nás
nic nezbude

je to jen chvilkový pocit věčnosti
který se ukončí
kulkou do hlavy

co jen dělám
na ledové pláni
v mlze ukrytý?

v hrobce ležím
mlčím
ticho vychutnávám

proč mám mluvit?
má to ještě cenu?

v hrobech
mejdany skončily
za námi dveře se zavřely

kytary se prodaly
rockové kluby se zavřely

pistole vydala
svůj poslední rif.
Autor Vlk v rouše, 08.11.2009
Přečteno 360x
Tipy 18
Poslední tipující: padající do neznáma, Nussichoco, Patěnka, efie, Cassée Moteur, enigman, hašlerka, Psavec, Laivindia, Zefi, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí