Láska z pláže

Láska z pláže

Anotace: ...spíš jen taková nepříliš kvalitní pohádka ;-)

Sbírka: Třesky plesky

Sotva pár dní trvala
láska horká z pláže letní
v zapomnění upadla
stopy po ní není

Z rozpáleného písku
odliv stáhl ji na moře
tisíce mil bloudila
než spláchla ji bouře

Ztracená a ztroskotaná
tak dopadla láska z pláže
na pustém ostrově
do písku si pláče
Autor Matty09, 08.11.2009
Přečteno 335x
Tipy 8
Poslední tipující: Nút, Psavec, Lioness, Květka Š., Le ver luisant, Sidonie89, Duhová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Proto je moře slané
když z nebe plakat nepřestane...

11.11.2009 23:45:00 | Nút

Tyhle krátkodobé lásky prudce zazáří a rychle zhasnou, ale je na co vzpomínat.

09.11.2009 15:44:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí