Chtěla bych....

Chtěla bych....

Anotace: Tak uchovám si tento sen:-D

Chtěla bych zářit jako hvězda,
tančící duhová princezna.
I když všechny stěny řítit se budou,
já chci dál hledat lásku pravou.

Chtěla bych křídla stříbrná,
pro prince jež zlaté srdce má.
Myslím na tebe dnem i nocí,
proti tvým prokletým polibkům,
není mi pomoci!

Sotva popadám dech miláčku!
Z celého srdce jsem to já,
jako bílý sníh,
jež vidím v očích tvých.

Chtěla bych prsty jeden na druhém,
a v dáli slyšet ten něžný stén,
čím častěji jsme spolu,
tím více chci slyšet tvůj hlas,
Jež svedl nás.
Autor Ayaka Midoriko, 08.11.2009
Přečteno 466x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, Radek.oslov.Šafárik, enigman, Květka Š., J's .., greapy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tip.

07.03.2010 16:22:00 | Bíša

Ay.Mi,taky pěkný,pohádkový...

08.11.2009 23:36:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí