Zrada

Zrada

Anotace: bolest, zlomené srdce, pokus zapomenout

Sbírka: Mé básně

Kdysi jsem cítila krásné teplo lásky,
teď mám z těch citů jen hlubší vrásky.
Teď díky zradě na lásku nevěřím,
zbyly jen vzpomínky s nimiž já soupeřím.
Stále jen soupeřím a snad i vyhrávám,
já snad již vzpomínat pomalu přestávám.
Jen v srdci zůstává veliká díra,
už se mi nevrátí zpět v lásku víra.
Milovat někoho bych jednou ráda,
avšak děsí mě ta krutá lásky zrada.
Zrada jež zabolí a v srdci zůstává,
jež jako dýka protne něžný cit.
Ne každý ten svůj boj pro lásku vyhrává,
ne každý chce znovu pro někoho žít.
Autor FJ, 09.11.2009
Přečteno 342x
Tipy 4
Poslední tipující: Prokešová, Prdelka10
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí