...čekám...

...čekám...

Anotace: ..báseň..která je v podstatě převedení sms zpráv od mého robina pro mne..

Sbírka: ..opeřený měsíc..

Čekám..že až se potkáme..tak přikryješ mi oči dlaní
a pošeptáš mi pokradmu..tak mě tu máš..já se ti klaním
jen v klidu noci seď..jsem jemný tak, že neporaním
vždyť ty jsi touha má..mé nejtajnější mlžné přání
po tobě vzdychám za nocí..a teskním vždycky za svítání
tys mocná vášeň má..i motor..co mne popohání
jsi rozbřesk na řasách..co objeví se v procitání
múza má umně stvořená ve vzoru jemných tkanin
vánek tak zvláštně teplavý..co přilétne sem znenadání
vzrušení neklamné..co kroky míří k milování
chuť zvrhle nesmělá..nezdolně vnadná bez ustání
má duha nad hlavou..třpytivá ve svém malování
tak k Tobě mlčky promlouvám..s vůní všech květin jarních
zda podáš mi teď ruku svou..a staneš se mou paní..
a já budu už navždycky..Tvůj anděl co Tě chrání..
Autor šuměnka, 25.11.2005
Přečteno 1500x
Tipy 2
Poslední tipující: Mbonita
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

ta je hezoučká, moc

27.11.2005 10:51:00 | Kubino 2

Něžný cit vás k sobě táhne, láska tu píše vyznání a nám se jen může zdát, o stejném milostném plápolání...

26.11.2005 17:53:00 | Krtica

skladba pro dvě srdce a svět.
když z nás píše láska stojí to vždycky za to. a když píše ta vaše...

25.11.2005 14:58:00 | kulishak

Je báječné, že jste se takhle objevili :o)
budoucnost básní o nejedné kouzelné chvíli ;o)))

25.11.2005 12:59:00 | Cecilka

Koukám, taky hračička. Pěkná.

25.11.2005 12:55:00 | JardaCH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí