Je to kamarád?

Je to kamarád?

Anotace: Je to pcit.

Znám jednoho člověka ten který se usměje, mé tělo se radostí zachvěje. Cítit ho ve své blízkosti jsem jako kapr bez kosti. Začíná to pohledy do očí a pak nějaká kouzelná jiskra přeskočí.
Jak se tohle může stát,když víte,že už někoho máte rád. Je to radost,nebo trápení nevím kdo tohleto posoudí. Jak to,že tenhle pocit člověka tak změní,bojovat s tím to nemá ceny. Když vám někdo zakáže se zamilovat je to jako mít kolem krku ostnatý drát. Pravidla občas porušujeme a pak s tím každý po svém bojujeme. Co je to za systém co mi hlavou prochází,obavám se,že mně dostane do nesnází. Mněla bych si vybrat správný směr,jak s tím naložit mám jen? Je to pocit k nezaplacení mít člověka ,který vás ocení.
Autor ALFA-SELA, 09.11.2009
Přečteno 341x
Tipy 3
Poslední tipující: Patrik Mališ, Nussichoco, Mraveneček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trocha úpravy do veršů a je to O.K.

09.11.2009 13:50:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí