Znovu a znovu, pořád

Znovu a znovu, pořád

Anotace: "j"

Znovu
A pořád znovu
Svět a

Jsme odsouzeni
K věčnému opakování
Neustávající zlosti
Nekonečné marnosti
K nadcházejícímu konci.

Smyčka jejích vlasů
Se utahuje kolem mého krku
Tmavá oblaka
Slzy nebe
Vanou nad nesmrtelnou duší
Plující nad okrajem ničeho
Ozářená temnotou
Která se dusí
A lapá po dechu
V mrazivém nekonečnu.

Vinen!
Hřmí soudce
Porota přitakává
Blesky se mi vyhýbají
Otevírá se propast na konec světa
Nejisté myšlenky a troufalé představy
Mizí
Už žádné doufání
Žádná marná snaha
Konec zoufalému snění
Jeho Království začalo.
Autor Aurelius, 09.11.2009
Přečteno 419x
Tipy 19
Poslední tipující: vílí křídla.., Lamorte, Gabrielle, 666 Idiot MCR, Strixa, Prinzeschen, ilona, susana načeva, Psavec, Zefi, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrý... Fascinující.

27.07.2010 17:53:00 | 666 Idiot MCR

Zajímavá...

28.03.2010 17:39:00 | Prinzeschen

jo no zajímavý... ten konec.. ale pořád próza

09.11.2009 16:50:00 | DIDADA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí