tma

tma

Anotace: světlo? tma.

šla jsem tmou
dlouhou, černou tmou.
pak jsem viděla světlo.
jasný, žlutý světlo.

byl jsi to ty.
rozsvítil jsi.
políbil jsi mé rty.
a moje srdce roztrhali psi.

protože světlo zmizelo.
šla jsem dál tmou.
nic už odlesky neházelo.
odlesky, kterých jsem si předtím nevšimla.

byla tma ještě větší.
život bez světla.
může být něco černější?
bez tebe, ve tmě.

chci světlo.
chci Tebe.
Autor nedám si. díky, 09.11.2009
Přečteno 353x
Tipy 6
Poslední tipující: Bůchví..., CORONATION, susana načeva, Prdelka10
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jednoduché.. Líbí se mi..

05.12.2009 21:28:00 | Stinking Lady

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí