Pro Tebe má lásko

Pro Tebe má lásko

Anotace: ...

Pro Tebe pláču,
ač slzy nic neřeší,
radostí skáču,
když Tvá slova mne potěší...

Po tobě toužím, i když bych neměla,
bolestí se soužím, kdybych jen věděla,
to co teď...
Po Tobě vzdychám a šeptám Tvé jméno,
bojím se, že nám není souzeno,
být spolu...

Probudil jsi ve mne již umrtvený cit,
bojím se s tebou, bojím se Tě chtít...
Jsem z Tebe zmatená a nejistota bolí,
neznám Tě dlouho, avšak sen můj se drolí...

Tolik toho říct bych Ti chtěla,
ostychem a studem bych však oněměla,
a to mě mrzí...
Autor efie, 09.11.2009
Přečteno 482x
Tipy 5
Poslední tipující: Dračičák, Iwetta, Prdelka10, jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí